Over ons

 

De Stichting Sportgala Veldhoven organiseert jaarlijks in Theater de Schalm hèt sportgala van Veldhoven. Tijdens deze feestelijke avond wordt de sportman, sportvrouw, de sportploeg en het sporttalent van Veldhoven van dat jaar bekend gemaakt.

 

Kandidaten voor de titel moeten een opmerkelijke sportieve prestatie hebben geleverd, in Veldhoven wonen of lid zijn van een in Veldhoven gevestigde sportorganisatie, die valt onder NOC*NSF of een UDO erkende sportbond of organisatie. Een selectiecommissie, bestaande uit vijf personen, die een sterke relatie met de Veldhovense sport hebben, kiest in iedere categorie drie genomineerden en de uiteindelijke winnaar.

 

Het Sportgala Veldhoven is bedoeld voor sporters, bestuurders, vrijwilligers en iedereen die de Veldhovense sport een warm hart toedraagt. Het gala wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente en diverse sponsors uit de Veldhovense samenleving en is gratis toegankelijk.

 

Aanmelden

Vanaf de nationale sportweek 2024 kan iedereen valide en non-valide sporters en sportploegen aanmelden via deze website. Aanmelden kan tot en met zondag 3 november 2024, klik hier

Bestuur 2020

Selectiecommissie 2020