Sportgala Veldhoven naar 3 juni

Wegens de aanhoudende coronamaatregelen heeft het bestuur van het Sportgala Veldhoven, in overleg met Theater de Schalm, er inmiddels voor gekozen om het Sportgala Veldhoven 2021 te verplaatsen van vrijdag 28 januari naar vrijdag 3 juni 2022.

 

Genomineerden Sportgala Veldhoven bekend

Ondanks het uitstel van het Sportgala zijn na aanleiding van de aanmeldprocedure de genomineerden bekend. Na de sluitingstermijn voor de aanmeldingen heeft de selectiecommissie per categorie de genomineerden geselecteerd en de uiteindelijke winnaar bepaald. De genomineerden in de drie categorieën van 2020/2021 zijn:

  • Sportman van het jaar: atleet Tim Verbaandert, verspringer Daan Roosenschoon en wielrenner Luuk Nissens.
  • Sportvrouw van het jaar: Atlete Eveline Saalberg, handboogschutter Baiba Gaile en schoonspringster Inge Jansen.
  • Sporttalent van het jaar: cable wakeboarder Max van Empel, poolbiljarter Yannick Pongers en tennisser Mees Röttgering.

In de categorie Sportploeg van het jaar zijn geen genomineerden benoemd door het ontbreken van voldoende competitiemogelijkheden.

 

 

Ook dit jaar weer is het Sportgala bedoeld voor iedereen die de Veldhovense sport een warm hart toedraagt. Het gala wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente en diverse sponsors uit de Veldhovense samenleving.